Winkelen bij Bauhaus

Met welke levertijden en verzendkosten moet je rekening houden als je online gaat bestellen bij Bauhaus bouwmarkt? En bij hoeveel vestigingen kun je je bestelling afhalen?

VeldWaarde
Webshop:Bauhaus webshop
Levertijd:Voor 17:00u besteld, binnen 1 tot 2 (werk)dagen bezorgd.
Verzendkosten:€ 6,95
Vestigingen:3
Folder:Bauhaus folder
Korting:Geen, maar wel Bauhaus laagste prijsgarantie, en daarbovenop 12% korting op de verkoopprijs van de concurrent.
Direct naar:Bauhaus verlichting
Bauhaus tegellijm
Bauhaus gereedschap
Bauhaus werkplaats
Bauhaus laminaat
Logo Bauhaus - Alle-bouwmarkten.nl

Vergelijk Bauhaus met andere bouwmarkten

Benieuwd naar de levertijden, verzendkosten en adressen van andere bouwmarkten? Check het overzicht met alle (online) bouwmarkten in Nederland: Vergelijk bouwmarkten.

Gereedschapcentrum.nl: Gereedschap voor iedereen

Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2007 hét adres voor professioneel gereedschap en accessoires. Het assortiment bevat inmiddels ruim 100.000 producten, dus ruime keuze voor vakmensen en klussers.

Merken zoals: Makita, DeWalt, Metabo, Bosch.
Gereedschapcentrum.nl biedt o.a.:
 • zeer scherpe prijzen
 • perfecte garantie
 • snelle levering
 • vakkennis en advies
Bestellen kan via Gereedschapcentrum.nl.

Is de Bauhaus bouwmarkt open vandaag?

Voor de meest actuele openingstijden kun je in onderstaand overzicht klikken op ‘Meer informatie’, dan ga je direct naar de pagina van die betreffende Bauhaus met alle actuele informatie van die Bauhaus bouwmarkt.

Bauhaus vestigingen

Alle Bauhaus bouwmarkten in Nederland:

Naam locatieAdresPostcodePlaatsTelefoonMeer informatie
BauhausBauhaus GroningenBornholmstraat 15 9723 AWGroningen030 2080230Meer informatie
BauhausBauhaus HengeloHet Plein 10 7559 SRHengelo030 2080230Meer informatie
BauhausBauhaus VenloL.J. Costerstraat 7 5916 PRVenlo030 2080230Meer informatie

Algemene informatie over Bauhaus

In 1960 werd de eerste winkel geopend in Duitsland, en inmiddels is het aantal winkels uitgebreid naar ruim 250 in heel Europa. En sinds 2015 is Bauhaus ook gevestigd in Nederland.

Naast de inmiddels redelijk gangbare bouwmarktservices zoals montageservice, verhuurservice en zaagservice, biedt Bauhaus ook nog een aantal (opmerkelijke) extra services, zoals een oppotservice en printservice.

Op dit moment zijn er 3 vestigingen in Nederland, voornamelijk aan de oostkant van het land. Maar Bauhaus heeft grootse uitbreidingsplannen en wil gemiddeld één vestiging per jaar toevoegen op toplocaties in Nederland.

Elektroshop.nl: Kennis van licht & techniek

Elektroshop.nl is de webshop voor kwalitatief, hoogwaardige en innovatieve elektromaterialen en verlichtingsproducten.

Het assortiment omvat o.a. schakelmateriaal, draad & kabel, gereedschap, elektromaterialen, groepenkast en LED verlichting.
Kernwaarden van Elektroshop.nl:
 • kennis & ervaring
 • kwaliteit
 • service
 • snelle levering
Bestellen kan via Elektroshop.nl.

Nieuws over Bauhaus

 • Hordeuren en horramen
  Horren voor ramen en deuren In de zomermaanden heb je waarschijnlijk regelmatig ramen en deuren open. Niet alleen om warmte te verplaatsen, maar het is ook gewoon een prettig om iets minder ‘opgesloten’ te zitten. Alleen insecten (waaronder ook stekende!) vinden het ook erg prettig om af en toe een ruimte binnen te vliegen. Ze…
 • Klussen op Koningsdag?
  Openingstijden Koningsdag Op dinsdag 27 april is het Koningsdag, een dag waarop velen vrij zijn en dus mogelijk een dag willen klussen in of om het huis. Maar bij welke bouwmarkten kun je terecht op Koningsdag? En wat zijn er nog aangepaste openingstijden? Voor de meest actuele openingstijden, en speciale openingstijden zoals op Koningsdag, check…
 • 5 jaar BAUHAUS
  “We zijn nog maar net begonnen” Op 4 september 2020 is het 5 jaar geleden dat Bauhaus het Nederlandse retaillandschap betrad met de eerste vestiging van de bouwmarkt, in Groningen. Hengelo en Venlo volgden en in de afgelopen jaren heeft Bauhaus bewezen een speler van formaat te zijn. Niet alleen in meters, maar zeker ook…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.