Dit kan deze zomer wel doorgaan, klussen!

Hubo kind klussen - Alle-bouwmarkten.nl

Veel mensen kiezen ervoor om (vanwege de onzekerheid die de huidige Covid situatie met zich meebrengt) de zomervakantie in eigen land of gewoon thuis door te brengen. Het ideale moment om een aantal klussen op te pakken die al langer op je to-do lijst staan. Hubo geeft een aantal tips waarmee je je deze zomer zeker niet hoeft te vervelen. Voor het einde van de zomervakantie 2021 kun jij je met onderstaand lijstje zeer nuttig maken.

Plaats horren voor ramen en deuren

Herinner je je nog van vorige zomer dat je veel overlast had van muggen en andere insecten? Maar ben je er dit jaar nog niet aan toegekomen om je hierop voor te bereiden? Het is nog niet te laat! Door horren te plaatsen, zorg je ervoor dat je als de scholen weer beginnen alsnog van insectloze dagen kunt genieten. Bij Hubo vind je allerlei producten in de categorie ‘horren’, van hordeuren tot vliegengordijnen en inzethorren voor je ramen. Vergeet ook de fruitvliegjesval niet voor de warme dagen!

Creëer een fijne (t)huiswerkplek

Hubo thuiswerkplek - Alle-bouwmarkten.nl

Krijgt je kind volgend schooljaar meer huiswerk? Dan wil je dat hij of zij een fijne plek heeft om huiswerk te maken tijdens zo’n belangrijk jaar. Zorg dat het bureau op de goede hoogte staat, dat het groot genoeg is voor al het papierwerk en dat de bureaustoel lekker zit. Heeft je zoon of dochter inmiddels veel boeken en schriften thuis? Dan komt een grote boekenkast wel van pas. Richt de kamer zo in dat huiswerk maken zo leuk en praktisch mogelijk is.

Ook voor jezelf is een ergonomische thuiswerkplek belangrijk als je weet dat je na het einde van de zomervakantie nog steeds meerdere dagen thuis moet werken. En met een vrijstaande airco of ventilator erbij weet je zeker dat je ook de hete dagen overleeft.

Klusspullen.nl: doe het lekker zelf

Klusspullen.nl is geen dozenschuiver, maar een partij waarmee u kunt samenwerken. Expert op het gebied van schakelmateriaal, ventilatiemateriaal, groepenkasten, installatiemateriaal of kabels.

Producten van de hoogste kwaliteit en snelle levertijden door de grote eigen voorraad!
Klusspullen levert o.a.:
  • Busch-Jaeger
  • Schneider Electric
  • Hirschmann
  • Jung
Bestellen kan via: Klusspullen.nl

Geniet van je tuin

Bij lekker weer is je tuin het verlengstuk van je huis. Gebruik je vrijetijd thuis om je tuin aan te pakken als dat nog niet gebeurd is. Bespaar bijvoorbeeld energie door een droogmolen te plaatsen en laat je was bij zomers weer buiten drogen. Installeer een grondanker en je kunt vooruit!

Heb je nog wat lege plekken in de tuin? De zomer is de ideale periode om bladhoudende struiken en coniferen in de grond te zetten. De laurierkers en taxus bijvoorbeeld plant je het beste in augustus en ook rozenstruiken kun je in de zomerperiode planten. Het is wel belangrijk om ze na het planten in een warme, droge tijd extra water te geven. Maar dat geldt eigenlijk voor al je bloemen en planten!

Hubo barbecue - Alle-bouwmarkten.nl

Schoonmaakbeurt barbecue

Wees goed voorbereid op zomerse avonden door je barbecue een grote schoonmaakbeurt te geven. Haal ook meteen voldoende briketten en aanmaakblokjes in huis en niets staat je in de weg om je barbecue direct van stal te halen bij de eerst volgende zonnestralen. Een fijne hangmatstoel en grote parasol maken het plaatje compleet!

Fiets opknappen

Fietsen je kinderen na het einde van de zomervakantie weer iedere dag naar de middelbare school? Dan is het belangrijk dat hun fietsen in orde zijn. Kijk deze daarom van top tot teen na, repareer kapotte onderdelen en zorg ervoor dat ze weer soepel rijden. Bij Hubo hebben we alles wat je nodig hebt voor het opknappen van je fiets, van een nieuwe remkabelset tot smeer- en poetsmiddelen.

Wanneer beginnen de scholen weer?

Regio Noord: 23 augustus 2021
Regio Midden: 30 augustus 2021
Regio Zuid: 6 september 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.